search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:08
MENU CLOSE

Βασιλικό ξεκατίνιασμα: Ένταση μπροστά στις κάμερες ανάμεσα σε βασίλισσα Λετίθια και βασίλισσα Σοφία! (Video)

04.04.2018 09:30
Βασιλικό ξεκατίνιασμα: Ένταση μπροστά στις κάμερες ανάμεσα σε βασίλισσα Λετίθια και βασίλισσα Σοφία! (Video) - Media

 

Ακόμα και οι γαλαζοαίματες φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις πεθερές τους και μια ζωντανή απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ατυχές συμβάν που διαδραματίστηκε μπροστά στις κάμερες ανάμεσα στη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και την πεθερά της, Σοφία.

Κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών της ισπανικής βασιλικής οικογένειας και συγκεκριμένα, την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα οι κάμερες κατέγραψαν την τέως βασίλισσα Σοφία να ποζάρει υπερήφανη και χαμογελαστή, έχοντας στην αγκαλιά της τις δυο εγγονές της, τη 12χρονη Λεονόρ και τη 10χρονη σοφία έξω από τον καθεδρικό Ναό.

Η στιγμή αυτή φαίνεται πως για κάποιο λόγο ενόχλησε τη τη βασίλισσα Λετίθια η οποία μπήκε μπροστά από το σημείο που πόζαραν οι τρεις τους, ενώ αργότερα επιχείρησε να χωρίσει την κόρη της από τη γιαγιά της. Κίνηση που όπως φαίνεται στο βίντεο ενόχλησε και τη μικρή που απώθησε τη μητέρα της αλλά και τη γιαγιά της.

Τότε πεθερά και νύφη φαίνεται να αυξάνουν για λίγο τους τόνους με αποτέλεσμα να παρέμβει ο βασιλιάς Φίλιππος προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η σκηνή χαρακτηρίστηκε «έντονη» και «αμήχανη» από πολλά ισπανικά ΜΜΕ και το εν λόγω βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος αυτής της αντιπαράθεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:07