search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:39
MENU CLOSE

Χωρίς δημοπρασία οι άδειες του ραδιοφώνου

04.04.2018 12:03
Νέα εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ - Media

 

Με κατάθεση προσφορών και όχι με δημοπρασία θα δοθούν από την ΕΕΤΤ οι άδειες παρόχου δικτύου ραδιοφωνικού σήματος. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στις αρχές Μαΐου θα διαφέρει από αυτή του τηλεοπτικού διαγωνισμού, καθώς δεν θα υπάρχουν γύροι προσφορών για τις άδειες. Ένας ενδιαφερόμενος, επίσης, θα μπορεί να λάβει άδεια παρόχου για μία ή περισσότερες περιοχές, για μία ή περισσότερες συχνότητες ανά περιοχή. Μία και μοναδική είναι η άδεια ανάπτυξης πανελλαδικού δικτύου ραδιοφωνικού σήματος, η οποία είναι η ακριβότερη, καθώς η κατώτατη τιμή προσφοράς είναι 1,4 εκατ. ευρώ. Για τις άδειες παρόχου για τις περιφέρειες η κατώτατη τιμή είναι 200.000 ευρώ, συν 40.000 ευρώ για τη δυνατότητα εκπομπής σε DAB+.

Η ΕΕΤΤ την περασμένη εβδομάδα απέστειλε οδηγίες προς τους ενδιαφερομένους, με τις λεπτομέρειες για την υποβολή των προσφορών. Να σημειωθεί ότι οι άδειες θα είναι 15ετούς διάρκειας και το ποσό θα καταβληθεί είτε εντός 90 ημερών από την απόφαση της ΕΕΤΤ είτε σε δόσεις: Το 50% άμεσα και το υπόλοιπο σε τρεις ετήσιες δόσεις, με πρώτη καταβολή την 1η Ιουνίου 2021.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:37