search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:37
MENU CLOSE

To τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη (Photos)

04.04.2018 12:53
To τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη (Photos) - Media Gallery 2

Όλοι ήταν εκεί το Μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 4 Απριλίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά για να πουν τα τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Συγγενείς, φίλοι ,στενοί συνεργάτες, πλήθος κόσμου και υπάλληλοι του ομίλου παρακολουθούθησαν την εξόδιο ακολουθία με μάτια βουρκωμένα. 

Παρόντες στην τελετή ήταν μεταξύ άλλων οι πρόεδροι της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτές και πρώην υπουργοί, ανάμεσά τους οι Θοδωρής Δρίτσας, Γιάννης Βρούτσης, Κώστας Σκρέκας, Εύη Καρακώστα, Σίμος Κεδίκογλου, Γιάννης Τραγάκης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στεφάνι απέστειλε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η ταφή τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Από τις 15.00 έως 17.00, κατά τη διάρκεια δηλαδή της τελετής, παρέμειναν κλειστά όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης και της αλυσίδας Cash and Carry The Mart.

Παράλληλα σε ψήφίσμα του τα Δ.Σ. των δύο εταιρείων μεταξύ των άλλων αποφάσισαν «ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις». Επίσης, ανακοινώθηκαν και δωρεές σε ιδρύματα στη μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24