search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:56
MENU CLOSE

To παραμυθένιο σπίτι που μάγεψε ακόμα και τους Financial Times – Δείτε σε ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται (Photos)

04.04.2018 13:17
To παραμυθένιο σπίτι που μάγεψε ακόμα και τους Financial Times - Δείτε σε ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται (Photos) - Media

 

To ότι η Ελλάδα έχει πολλά σημεία η ομορφιά των οποίων κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, είναι γνωστό τοις πάσι, εντός και εκτός χώρας. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα μέρη που ξεπερνούν ακόμα και τη φαντασία.

Ένα τέτοιο σημείο μάγεψε ακόμα και τους Financial Times, οι οποίοι το συμπεριέλαβαν στο περίφημο ένθετό τους «How to spend it» (χοντρικά, Πώς να ξοδέψετε τα χρήματά σας).

Πρόκειται για ένα σπίτι σε ελληνικό νησί, κυριολεκτικά κρεμασμένο πάνω από το απέραντο γαλάζιο, το οποίο συνδυάζει με απόλυτη αρμονία τον νησιωτικό μινιμαλισμό με την πολυτέλεια και την μαγεία της φύσης.

Το σπίτι βρίσκεται στη Φολέγανδρο και είναι μια παραθεριστική κατοικία την οποία διαχειρίζεται η Ιλεάνα φον Χιρς. Το κτίριο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ωστόσο προσφέρει όλες τις ανέσεις, έχει υπέροχη θέα το Αιγαίο, είναι ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία, ξεκούραση και γενικότερα χαλαρούς ρυθμούς στην περίοδο των διακοπών τους και χαρακτηρίζεται από χρώματα και υλικά απόλυτα εναρμονισμένα με το περιβάλλον και τη φυσική ομορφιά του νησιού.

Η οικία είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, που σημαίνει ότι μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μία μεγάλη οικογένεια ή μία μεγάλη παρέα.

Πηγή φώτος: VRBO

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:56