search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:08
MENU CLOSE

Ζουράρις: «Συγνώμη από τον Άρη, χάρισαν τον τίτλο στην ΑΕΚ»

04.04.2018 16:24
Κώστας Ζουράρις: Μια «τρύπα στο νερό» η επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια - Media

 

Ο Κώστας Ζουράρις ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς του Άρη για τα όσα είχε πει παλιότερα, και υποστήριξε πως οι δημοσιογράφοι στην Αθήνα επιτελούν εντεταλμένη υπηρεσία, ενώ πρόσθεσε πως χάρισαν το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Fair Play 96,1 fm:

Για την επίθεση εναντίον του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ: «Είναι εξωφρενικό. Η επίθεση εναντίον του Σαββίδη ως ανθρώπου είναι μεγάλη, αλλά συνεχίζεται και η επίθεση εναντίον του ΠΑΟΚ τα τελευταία 50 χρόνια. Είναι η πιο αδικημένη ομάδα παγκοσμίως».

Για την πρωτόδικη απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Η απόφαση του πρωτοδίκη έχει αναμφισβήτητα νομικό σφάλμα. Αναγνωρίζει, βέβαια, ότι νομίμως φέρει την οπλοφορία. Το «αναντίρρητα» δεν είναι νομικός όρος. Θα έπρεπε ο άλλος νόμος περί αθλητικών εγκαταστάσεων να λέει ρητώς ότι απαγορεύεται η νόμιμη οπλοφορία εντός του αθλητικού χώρου. Το όπλο το θέλεις κυρίως για δημόσιο χώρο. Πάντως, αν συνεχιστεί και στην έφεση αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να γίνει από τον ΠΑΟΚ αγωγή για κακοδικία των δικαστών που θα βγάλουν την απόφαση. Έχω μπροστά μου το κείμενο, έχει επτά «δεν». Ο πρωτοδίκης αναγνωρίζει το κοινωνικό έργο του Σαββίδη και μετά τον… τσακίζει. Επαναλαμβάνω ότι το «αναντίρρητα» δεν είναι νομικός όρος, είναι περιγραφικός».

Για το αν ο «πόλεμος» στο Σαββίδη ξεκίνησε από τότε που ενεπλάκη με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης: «Είναι πολύ εύλογο αυτό. Είχαν λυσσάξει και η κυβέρνηση και οι επιχειρηματικοί όμιλοι που συμπράττουν με την Κυβέρνηση στον Πειραιά να πάρουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης».

Για το ρόλο των Μ.Μ.Ε. της πρωτεύουσας: «Δεν ξέρω πόσα από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα ελέγχονται από τον Μαρινάκη. Οι δημοσιογράφοι στην Αθήνα επιτελούν εντεταλμένη υπηρεσία. Ο Σαββίδης έχει δύο ελαττώματα: αφενός μεν επειδή δεν μπορεί να ακούσει ελληνικά, δεν μπορεί να καταλάβει αμέσως τη μετάφραση, αφετέρου δεν μπορεί να μιλήσει καλά ελληνικά. Αν είχε άμεση εξοικείωση με τη γλώσσα, θα τον είχαν σταματήσει και δε θα είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο. Όλη αυτή η ιστορία είναι διαβλητή και οι νομικοί σύμβουλοι του Σαββίδη θα πρέπει να «κτυπήσουν» αμείλικτα αυτόν τον τρόπο απονομής δικαιοσύνης».

Για το αν μετανιώνει για την προσβλητική φράση που χρησιμοποίησε στο πρόσφατο παρελθόν κατά του Άρη: «Το πρώτο λάθος το έκανε ο σταθμός, γιατί έκανε φραστική επιλογή. Εγώ έλεγα το γνωστό ανέκδοτο για τη Θύρα 4, που είναι εξίσου κοροϊδευτικό για τη Θύρα 4. Είχαν δίκιο οι φίλοι του Άρη να θυμώσουν, όμως δεν άκουσαν ολόκληρο το ανέκδοτο. Βέβαια, δεν παραιτήθηκα (σ.σ. από Υφυπουργός Παιδείας) για αυτό το λόγο, παραιτήθηκα για το περιεχόμενο των αλβανικών βιβλίων για την Τσαμουριά. Σε κάθε περίπτωση, ζητάω… χίλιες συγγνώμες. Είναι, όμως, αποτέλεσμα παρεξηγήσεως και αδικεί κι εμένα».

Για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ: «Το χαρίσανε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, είναι δεδομένο αυτό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:08