search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59
MENU CLOSE

«Βόμβα» Νεφελούδη: Απειλές για τη ζωή μου από οπαδούς του Άρη κατ’ εντολή Καρυπίδη

04.04.2018 16:29
«Βόμβα» Νεφελούδη: Απειλές για τη ζωή μου από οπαδούς του Άρη κατ’ εντολή Καρυπίδη - Media

 

Απειλές για τη ζωή του μέσω αναρτήσεων στα social media, από ανθρώπους που έχουν σχέση με το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της αλυσίδας «Καρυπίδη» και εμφανίζονται ως φίλαθλοι του Άρη, κατήγγειλε μέσω συνέντευξής του στο ρ/σ «στο Κόκκινο», ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, ενώ ανέφερε πως έχει ενημερώσει σχετικά τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Απειλές για τη ζωή μου, για ό,τι με περιβάλλει, για τον ευρύτερο πολιτικό χώρο στον οποίο είμαι, απειλές χοντρές, ένας απίστευτος τραμπουκισμός, γιατί; Γιατί έκανα το αυτονόητο», τόνισε ο κ. Νεφελούδης μιλώντας στον ρ/σ «στο Κόκκινο», ενώ αναφέρθηκε ευθέως στον Θεόδωρο Καρυπίδη. «Αυτός που εμφανίζεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είναι αυτός που χρωστάει μισθούς 18-20 μηνών σε 1.500 εργαζόμενους στη βόρεια Ελλάδα (μάλιστα μία γυναίκα στα Γιαννιτσά αυτοκτόνησε). Έχει γίνει της κολάσεως στη διαδικασία της διαδοχής των μαγαζιών στα Ιωάννινα, με επεισόδια» είπε ο γγ του υπουργείου Εργασίας, και εξηγώντας τις αιτίες γι΄ αυτή την επίθεση στο πρόσωπό του συνέχισε: «Χρωστάει 40 εκατ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα και έχει το θράσος, επειδή ήταν ένας από τους πιστωτές (κάτι που ελέγχεται), να του επιδικαστεί 1,5 εκατ. ευρώ περίπου από τη διαμάχη με το Μαρινόπουλο. Και μου έκανε εξώδικο να μεσολαβήσω στην Alpha Bank -ακούστε τρέλα- να ανοίξει το λογαριασμό και να πάρουν οι εργαζόμενοι χρήματα από αυτό το 1,5 εκατ. ευρώ, που το κράτησε η Alpha Bank γιατί χρωστάει και εκεί δεκάδες εκατομμύρια. Είπα ότι είναι εξαπάτηση, μία ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης. Το ερώτημα που έθεσα είναι πού βρίσκει ο κύριος αυτός τα χρήματα. Έχει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, έχει μία εταιρεία με παλέτες, καλούν τους εργαζόμενους και κάτι υπογράφουν για να διεκδικήσουν χρήματα. Τι κομπίνα ετοιμάζει πάλι, δεν καταλαβαίνω».

Μάλιστα, όπως είπε με «κάποιο νομικό του εκπρόσωπος -μέλος της διοίκησης δικηγορικού συλλόγου, πήγαν να ρίξουν την απόφαση για την εξυγίανση της Μαρινόπουλος- Σκλαβενίτης», στην οποία χρωστάει 103 εκατ. ευρώ. «Μιλάω με δεδομένα και στοιχεία, ξέρω πολύ καλά ότι έχει γίνει μία συναλλαγή κάτω από το τραπέζι όσον αφορά τη συμφωνία με την παλιά Μαρινόπουλος».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή του, ο κ. Νεφελούδης σημείωσε: «Από χαζές κινήσεις που κάνει, βλέπω ότι μεγάλο μέρος αυτής της υπόθεσης είναι όχι μόνο υποκινούμενο, αλλά λειτουργεί από τον ίδιο. Όταν μιλάς με κάποιους στο inbox και αυτό που βλέπεις στο inbox αναρτάται στην προσωπική σελίδα του Καρυπίδη, καταλαβαίνεις ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός». Γνωστοποίησε δε «έχω στείλει επιστολή και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, περιμένω την ανταπόκρισή της» και τόνισε: «Όσο αυτός ο τύπος δεν τιμωρείται από την Δικαιοσύνη και τα αρμόδια θεσμικά όργανα αποθρασύνεται και καλλιεργεί αυτό το θράσος, λειτουργεί πολλαπλασιαστικά, σε έναν κόσμο μικρής ηλικίας. Έβλεπα να βρίζουν την οικογένειά μου και εμένα με χυδαίο τρόπο παιδάκια 16-17 χρονών. Αυτός εκμαυλίζει συνειδήσεις πια, πέρα από οτιδήποτε άλλο».

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59