search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:28
MENU CLOSE

Εφορία: Πρεμιέρα στους e-πλειστηριασμούς με διαμέρισμα του Λάκη Γαβαλά

05.04.2018 05:37
Εφορία: Πρεμιέρα στους e-πλειστηριασμούς με διαμέρισμα του Λάκη Γαβαλά - Media

 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη προς το δημόσιο.Το πρώτο «κτύπημα» στους πλειστηριασμούς αυτούς αναμένεται την Παρασκευή 27 Απριλίου δηλαδή πριν από την Πρωτομαγιά. 

Tο ελληνικό δημόσιο ετοιμάζεται να βγάλει μαζικά πλέον στο «σφυρί» κινητά και ακίνητα οφειλετών, για χρέη από 500 ευρώ και άνω.   

Για αρχή, έχουν ήδη προγραμματιστεί να βγουν «στο σφυρί» τουλάχιστον 15 ακίνητα, αν και μετά το Πάσχα ο σχετικός κατάλογος ενδέχεται να αυξηθεί και άλλο. Μεταξύ αυτών, δρομολογείται πλειστηριασμός και για ένα μικρό διαμέρισμα του σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά στην Αγία Παρασκευή.

Ως τιμή πρώτης προσφοράς δεν ορίζεται πλέον η αντικειμενική αξία, αλλά η εμπορική. Μετά την διενέργεια όμως δύο άγονων πλειστηριασμών η τιμή μπορεί να πέσει και κάτω από την εμπορική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:27