search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» επιστρέφουν με την υπογραφή του… Λάκη Λαζόπουλου! (Video)

05.04.2018 06:30
Όταν η Αλίκη αποστόμωσε τον εξώστη - «Λίγο μετά κατέρρευσε» (Video)  - Media

 

Την αγαπημένη ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μεταφέρει στο θέατρο ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η ταινία με τις ξεκαρδιστικές ατάκες που το κοινό λάτρεψε αναβιώνουν ξανά και μας μεταφέρουν στην εποχή του καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο θέατρο Ηβη με τον Λάκη Λαζόπουλο να μην αναζητά τη νέα Αλίκη ή τον νέο Παπαμιχαήλ, αλλά δυο ταλαντούχους ηθοποιούς, ικανούς να ανταπεξέλθουν  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσει δύο τόσο αγαπημένων ρόλων…

Ο παραγωγός της εταιρίας Θεατρικές Σκηνές Α.Ε. Γιάννης Κεντ και ο συνεργάτης του Πάνος Κατσαρίδης έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα τόσο των τραγουδιών και όσο και της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι που ακούγονται στην ταινία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24