search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Ρήγας: Δεν θα παρασυρθούμε στη λογική της Τουρκίας

05.04.2018 12:45
Ρήγας: Πιστεύουμε στη νίκη, γιατί πιστεύουμε στο πρόγραμμά μας και στις ιδέες μας - Media

 

«Δεν θα παρασυρθούμε στη λογική της Τουρκίας, η οποία με τη στάση της έχει ανοίξει μέτωπο με ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και την Αμερική» δήλωσε στον «Real Fm 97,8» ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει νηφάλια στην άσκηση της εξωτερικής της πολιτικής και επέκρινε τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας πως η αμφισβήτηση της αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης έχει μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και κομματικών σκοπιμοτήτων.

Ερωτηθείς για την εγκληματικότητα, απάντησε πως είναι σημαντικά μειωμένη ποσοτικά, όπως αποτυπώνουν και τα στατιστικά στοιχεία. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ΕΛΑΣ και σημείωσε ότι «η Ελληνική Αστυνομία έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες».

Πρόσθεσε, δε, ότι οι «οι ελλείψεις που υπάρχουν είναι αποτέλεσμα της καταστροφής που είχε υποστεί η χώρα μας σε όλους τους τομείς και η αποκατάστασή τους είναι σταδιακή».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28