search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13
MENU CLOSE

Φρίκη: Νεαρός ηθοποιός χτύπησε και σκότωσε 80χρονη Ελληνοκύπρια (Photos)

05.04.2018 12:54
Αστυνομικοί πυροβόλησαν τους δράστες που «γάζωσαν» επιχειρηματία στο Χαϊδάρι - Media

 

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες ενός απίστευτου εγκλήματος ξεδιπλώνονται στο δικαστήριο, με θύμα μια 80χρονη Ελληνοκύπρια και θύτη έναν 29χρονο ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, σε δίκη παραπέμφθηκε ο Βρετανός ηθοποιός Χάρι Γκούντγουιν-Σιμς για το θάνατος της Ουρανίας Λάμπρου, μόνιμης κατοίκου Βρετανίας τα τελευταία χρόνια.
Η άτυχη 80χρονη έχασε τη ζωή της, όταν ο νεαρός ηθοποιός, σε κατάσταση μέθης, την έσπρωξε ενώ αυτή βρισκόταν στον δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να κτυπήσει το κεφάλι της.
 
Αμέσως διακομίστηκε σε νοσοκομείο, έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο, για να επανέλθει δυο μέρες μετά, οπότε και οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έχει αιμορραγία στον εγκέφαλο και πέθανε μετά από 24 ώρες.
 
Η κόρη της Λάμπρου, σε δηλώσεις της στην Daily Mail, αναφέρει ότι η μητέρα της βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Βρισκόταν σε συγγενικό της πρόσωπο, όπου και έκαναν τις τελευταίες ετοιμασίες για το τραπέζι της Ανάστασης.
Η Αστυνομία, που βρέθηκε στη σκηνή όπου ο ηθοποιός κλοτσούσε ό,τι έβρισκε στον διάβα του, εντόπισε στο έδαφος την άτυχη ηλικιωμένη. Η 80χρονη είχε 6 παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.
 
Εναντίον του Σιμς, ο οποίος είναι γνωστός από τη συμμετοχή του σε σειρές και ταινίες στη Βρετανία κι όχι μόνο, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και βιαιοπραγία και στο δικαστήριο εμφανίστηκε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και τη βρετανική του υπηκοότητα.
 
Πληροφορίες: Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13