search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:02
MENU CLOSE

2.987 θέσεις στην Υγεία

15.01.2010 07:35
2.987 θέσεις στην Υγεία - Media

Το ΦΕΚ 457/29.12.2009 που βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο θα κάνει πολύ κόσμο να χαμογελάσει. Αφορά τις πολυπόθητες προσλήψεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, στο Αρεταίειο και στο Αιγινήτειο νοσοκομείο.Τόσο οι υποψήφιοι για τις θέσεις ,όσο και οι συνάδελφοί τους που έχουν ήδη προσληφθεί και στελεχώνουν τις απανταχού υπηρεσίες υγείας, προσδοκούν ανάσταση νεκρών τμημάτων, νοσοκομειακών οχημάτων, ωραρίων κλπ κατόπιν της προγραμματισμένης εισροής εργαζομένων στον Τομέα τους.

Το ΦΕΚ 457/29.12.2009 που βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο θα κάνει πολύ κόσμο να χαμογελάσει. Αφορά τις πολυπόθητες προσλήψεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, στο Αρεταίειο και στο Αιγινήτειο νοσοκομείο.

Τόσο οι υποψήφιοι για τις θέσεις ,όσο και οι συνάδελφοί τους που έχουν ήδη προσληφθεί και στελεχώνουν τις απανταχού υπηρεσίες υγείας, προσδοκούν ανάσταση νεκρών τμημάτων, νοσοκομειακών οχημάτων, ωραρίων κλπ κατόπιν της προγραμματισμένης εισροής εργαζομένων στον Τομέα τους.

Αρκετά αισιόδοξοι –παρά τα χρόνια προβλήματα- μπορούν να είναι και οι πολίτες- πελάτες των δημόσιων νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας που μέχρι σήμερα, μονίμως προσέκρουαν στο κρατικό «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»… Ο αριθμός των θέσεων που θα πληρωθούν είναι χορταστικός και μοιάζει να καλύπτει τη «χαίνουσα πληγή» (που θα έλεγε κι ο πρωθυπουργός) της Υγείας. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φουρνιά συνταξιοδοτήσεων… Η γενναία προκήρυξη πάντως αποδεικνύει ότι το ΕΣΥ πρόκειται πραγματικά να εξαιρεθεί και να μην υπακούσει στα κελεύσματα των εποχών για γενικό πάγωμα των προσλήψεων στο Δημόσιο.

Για τους αφηρημένους, να θυμίσουμε ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών τελειώνει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01