22/08/2019 04:41:54
15.1.2010

2.987 θέσεις στην Υγεία

2.987 θέσεις στην Υγεία - Media

Το ΦΕΚ 457/29.12.2009 που βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο θα κάνει πολύ κόσμο να χαμογελάσει. Αφορά τις πολυπόθητες προσλήψεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, στο Αρεταίειο και στο Αιγινήτειο νοσοκομείο.

Τόσο οι υποψήφιοι για τις θέσεις ,όσο και οι συνάδελφοί τους που έχουν ήδη προσληφθεί και στελεχώνουν τις απανταχού υπηρεσίες υγείας, προσδοκούν ανάσταση νεκρών τμημάτων, νοσοκομειακών οχημάτων, ωραρίων κλπ κατόπιν της προγραμματισμένης εισροής εργαζομένων στον Τομέα τους.

Αρκετά αισιόδοξοι –παρά τα χρόνια προβλήματα- μπορούν να είναι και οι πολίτες- πελάτες των δημόσιων νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας που μέχρι σήμερα, μονίμως προσέκρουαν στο κρατικό «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»… Ο αριθμός των θέσεων που θα πληρωθούν είναι χορταστικός και μοιάζει να καλύπτει τη «χαίνουσα πληγή» (που θα έλεγε κι ο πρωθυπουργός) της Υγείας. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φουρνιά συνταξιοδοτήσεων… Η γενναία προκήρυξη πάντως αποδεικνύει ότι το ΕΣΥ πρόκειται πραγματικά να εξαιρεθεί και να μην υπακούσει στα κελεύσματα των εποχών για γενικό πάγωμα των προσλήψεων στο Δημόσιο.

Για τους αφηρημένους, να θυμίσουμε ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών τελειώνει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.