search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:08
MENU CLOSE

«Πυρά» Μάνου κατά «κόκκινων υπουργών» για Uber-Airbnb

05.04.2018 13:27
Στέφανος Μάνος: Σε περίπτωση ανάγκης, ο κ. Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα   - Media

 

Σφοδρή επίθεση κατά μελών της κυβέρνησης, με αφορμή την απόφαση της Uber να αναστείλλει μέρος των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα εξαπολύει ο πρώην υπουργός και αρχηγός της Δράσης, Στέφανος Μάνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάνος έγραψε στο Facebook: «Παραφυλάνε μωροφιλόδοξοι και φθονεροί υπουργοί και μόλις ξεμυτίσει κάποιος ή κάποιοι με κάτι καινούργιο, μια καινοτομία και κερδίσουν (δηλαδή τύχουν της έγκρισης της αγοράς) ορμάνε να χαλάσουν τη δουλειά. Σπίρτζης εναντίον Uber και Beat. Τσακαλώτος εναντίον Airbnb. “Αθέμιτος ανταγωνισμός, δεν πληρώνουν φόρους” φωνάζουν οι κόκκινοι υπουργοί. Ε και! Αυτό θέλουμε. Μια πολιτεία που προσελκύει καινοτόμους επιχειρηματίες και τους λέει: “Κάντε κάτι καινούργιο, κερδίστε και για τουλάχιστον 5 χρόνια δεν θα αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο που ίσχυε όταν ξεκινήσατε. ” Και ας ξελαρυγγιάζονται ο εκπρόσωπος των ταξιτζήδων και των ξενοδόχων και όποιοι άλλοι προκύψουν».

Παράλληλα, σε άλλη ανάρτησή του, ασκεί δριμεία κριτική στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζης, αναφέροντας: «”Θρίαμβος” Σπίρτζη. Διώχνει Uber για να μην ενοχλείται ο πρόεδρος των ταξιτζήδων κ. Λυμπερόπουλος. Ευνοούνται λίγοι και ζημιώνουν πολλοί. Ο ορισμός του πελατειακού κράτους. Οι αριστεροί, κομμουνιστές ή ροζ, δεν διαφέρουν από τους δεξιούς. Τον Λυμπερόπουλο υπηρετούν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:07