search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35
MENU CLOSE

Τον δικό του «Γολγοθά» ανεβαίνει ο Δάκης: Το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του

06.04.2018 08:43
Δάκης: Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωής (video) - Media

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Δάκης αυτές τις άγιες ημέρες!

Ο «τζέντλεμαν του ελληνικού τραγουδιού», όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοι του, πέρασε και συνεχίζει να περνά μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ακόμα μία δηλαδή, καθώς από το 2010 και μετά τα… χτυπήματα που δέχεται διαδέχονται το ένα το άλλο. Τι συνέβη, όμως, αυτή τη φορά με τον αγαπημένο καλλιτέχνη και θορύβησε τόσο τον ίδιο όσο και τους δικούς του ανθρώπους;

Πριν από περίπου 10 ημέρες ένιωσε δυνατούς πόνους στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν του συνέστησαν να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Όπως και έγινε… Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο έντερο και πλέον αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα κάποιων περαιτέρω εξετάσεων.

«Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Έτσι, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι -ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς -συμβαίνει. Όπως και να το κάνουμε, είναι Γολγοθάς να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία» λέει στην «espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του και προσθέτει: «Ενώ πάνε καλά τα πράγματα στην καριέρα του, κάθε τόσο δημιουργείται κι ένα θέμα με την υγεία του. Λες και τον έχουν ματιάσει!».

Πηγή: gossip

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:34