27/11/2020 16:11:25

Τον δικό του «Γολγοθά» ανεβαίνει ο Δάκης: Το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του

Τον δικό του «Γολγοθά» ανεβαίνει ο Δάκης: Το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του - Media

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Δάκης αυτές τις άγιες ημέρες!

Ο «τζέντλεμαν του ελληνικού τραγουδιού», όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοι του, πέρασε και συνεχίζει να περνά μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ακόμα μία δηλαδή, καθώς από το 2010 και μετά τα... χτυπήματα που δέχεται διαδέχονται το ένα το άλλο. Τι συνέβη, όμως, αυτή τη φορά με τον αγαπημένο καλλιτέχνη και θορύβησε τόσο τον ίδιο όσο και τους δικούς του ανθρώπους;

Πριν από περίπου 10 ημέρες ένιωσε δυνατούς πόνους στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν του συνέστησαν να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Όπως και έγινε... Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο έντερο και πλέον αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα κάποιων περαιτέρω εξετάσεων.

«Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Έτσι, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι -ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς -συμβαίνει. Όπως και να το κάνουμε, είναι Γολγοθάς να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία» λέει στην «espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του και προσθέτει: «Ενώ πάνε καλά τα πράγματα στην καριέρα του, κάθε τόσο δημιουργείται κι ένα θέμα με την υγεία του. Λες και τον έχουν ματιάσει!».

Πηγή: gossip

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.