search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:22
MENU CLOSE

«Σφίγγα» για Ολυμπιακό ο Μαρτίνς

06.04.2018 17:25
Μαρτίνς: «Είναι έτοιμος ο Αλέν – Περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει» - Media

 

Οι Πορτογάλοι ζήτησαν μια κουβέντα από τον Πέδρο Μαρτίνς για Ολυμπιακό, αλλά ο 47χρονος κόουτς… δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Στο… κενό έπεσαν οι προσπάθειες των Πορτογάλουν να πάρουν μια δήλωση από τον Πέδρο Μαρτίνς σχετικά με την επικείμενη πρόσληψή του στη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, η «Record» αναφέρει πως επικοινώνησε με τον 47χρονο τεχνικό ζητώντας δυο λόγια αναφορικά με το ενδεχόμενο να καθίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο, ωστόσο εκείνος κράτησε κλειστή την… πόρτα.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο Μαρτίνς δεν θέλησε να μιλήσει δημόσια επί του θέματος, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο ρεπορτάζ των Ιβήρων «βγαίνει» βεβαιότητα πως ο άλλοτε τεχνικός της Γκιμαράες θα είναι δεδομένα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21