search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:52
MENU CLOSE

Μπεκίρ Μποζντάγ: Η Τουρκία δεν θα κάνει ανταλλαγή με τους Έλληνες στρατιωτικούς

08.04.2018 10:07
Μπεκίρ Μποζντάγ: Η Τουρκία δεν θα κάνει ανταλλαγή με τους Έλληνες στρατιωτικούς - Media

 «Οι δύο έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής», δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ, επιχειρώντας να αποσυνδέσει το θέμα των «δύο» με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, των οποίων την έκδοση ζητεί η Τουρκία.

Χθες ο Τούρκος αντιπρόεδρος είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον των Ελλήνων πολιτικών λέγοντας ότι «οι άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας».

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο twitter, είχε προειδοποιήσει παράλληλα ότι το «να εκλαμβάνεται η στάση της Τουρκίας ως αδυναμία, δεν αποτελεί έξυπνη κίνηση».

«Η Τουρκία έχει κάνει κάποια θετικά βήματα για να βελτιώσει και να ενισχύσει τις σχέσεις της με την Ελλάδα ωστόσο κάποιοι ανίκανοι πολιτικοί στην Ελλάδα προσπαθούν να  χαλάσουν τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας» τόνιζε μεταξύ άλλων.

Προσέθετε, τέλος, ότι η Τουρκία δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να της συμπεριφέρεται άδικα. «Μάρτυράς μας η ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να δοκιμάζει ξανά και ξανά την Τουρκία».

Πηγή: kathimerini.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10