search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:49
MENU CLOSE

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλάει για το ΑΜΑΝ και τον Αντώνη Κανάκη (Video)

08.04.2018 10:28
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλάει για το ΑΜΑΝ και τον Αντώνη Κανάκη (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ΑΜΑΝ, αλλά και στον Αντώνη Κανάκη. «Όταν κάναμε το ΑΜΑΝ ανθούσε η τηλεόραση κι εμείς μαζί με αυτήν. Ήταν μια εξωτερική παραγωγή που την πουλούσαμε και γι’ αυτό είχαμε παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Όπως και τώρα τα παιδιά συνεχίζουν αυτά που κάνουν να τα κάνουν στη Θεσσαλονίκη. Και πολύ καλά κάνουν και πάντα έτσι να κάνουν.

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να μας φέρει η ζωή. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για να πεις ένα “ναι” σε μια δουλειά. Δεν έχουμε μιλήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρομαι αν ο άνθρωπος είναι καλά και πηγαίνει καλά. Με τον Αντώνη χωριστήκαμε γιατί θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του. Δεν βγάλαμε μαχαίρια να μαχαιρωθούμε, προς Θεού», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:47