search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10
MENU CLOSE

Τσίπρας: Από τους σημαντικότερους σκιτσογράφους της σύγχρονης εποχής ο Βαγγέλης Παυλίδης

08.04.2018 13:56
Στη Ρόδο η κηδεία του Βαγγέλη Παυλίδη - Media

 

«Ο Βαγγέλης Παυλίδης υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους σκιτσογράφους της σύγχρονης εποχής, με διακριτό στίγμα και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter για τον θάνατο του διακεκριμένου σκιτσογράφου.

«Οι ευρηματικές ιχνογραφίες του», σημειώνει ο πρωθυπουργός, «θα μας θυμίζουν τη μοναδική ματιά του στις πολιτικές εξελίξεις, με​ στόχο, όπως ο ίδιος έλεγε, «να υπηρετήσει την πιο ασεβή και αυθάδη από τις τέχνες, που στο στόχαστρό της έχει πάντα την εξουσία – την κάθε εξουσία»». Εκφράζει, τέλος, τα συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Συλληπητήρια και από τον Νίκο Βούτση

Την θλίψη του για τον θάνατο του διακεκριμένου σκιτσογράφου Βαγγέλη Παυλίδη εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Σε δήλωσή του  αναφέρει: «Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον θάνατο του  σκιτσογράφου Βαγγέλη Παυλίδη ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο αναγνωστικό κοινό από την πολύχρονη συνεργασία του με αθηναϊκές εφημερίδες και είχε έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό επίπεδο στο νησί της Ρόδου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10