search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Tρένο του τρόμου στην Ινδία: 22 βαγόνια με 1.000 επιβάτες κυλούσαν προς τα πίσω αφού αποκόπηκαν από τη μηχανή (Video)

09.04.2018 07:05
Tρένο του τρόμου στην Ινδία: 22 βαγόνια με 1.000 επιβάτες κυλούσαν προς τα πίσω αφού αποκόπηκαν από τη μηχανή (Video) - Media
 
 
 Είκοσι δύο βαγόνια ενός τραίνου στην Ινδία στα οποία επέβαιναν περίπου 1.000 άνθρωποι αποκόπηκαν από τη μηχανή και άρχισαν να κυλούν προς τα πίσω διανύοντας απόσταση 12 χιλιομέτρων προτού τα σταματήσουν τοποθετώντας πέτρες στις σιδηροδρομικές γραμμές, ανακοίνωσαν χθες το ινδικό υπουργείο Σιδηροδρόμων.
 

«Θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι φρικτό και αυτό απετράπη χάρη στο προσωπικό που ήταν σε επαγρύπνηση», δήλωσε ο Τζ. Π. Μίσρα εκπρόσωπος της εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων της Ινδίας.
 
«Όλοι (στο υπουργείο) είναι κατάπληκτοι και σοκαρισμένοι», πρόσθεσε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι κανένας επιβάτης δεν έχει τραυματιστεί. Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Τιτλάγκαρθ του κρατιδίου Οντίσα της ανατολικής Ινδίας.
 
Επτά υπάλληλοι της σιδηροδρομικής εταιρείας που δεν ακολούθησαν τους κανονισμούς τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για να καθοριστεί η αιτία της αποκόλλησης των βαγονιών από τη μηχανή του τραίνου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:51