search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Παραλίγο τραγωδία: Τραυματισμός 11χρονης από τα βεγγαλικά

09.04.2018 12:01
Παραλίγο τραγωδία: Τραυματισμός 11χρονης από τα βεγγαλικά - Media
 
Ένα εντεκάχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της Ανάστασης στην περιοχή του Μώλου Φθιώτιδας από ρίψη βεγγαλικού.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κοριτσάκι, που ήταν μαζί με τους γονείς του στην κεντρική πλατεία του Μώλου και παρακολουθούσαν την Αναστάσιμη λειτουργία τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα.
 
Το κοριτσάκι διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Λαμίας από τους γονείς του, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο έγκαυμα που είχε προκληθεί από το βεγγαλικό και επέστρεψε στο σπίτι του.
 
Στη συνέχεια ο πατέρας του κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για τη ρίψη των βεγγαλικών, τονίζοντας ότι στο χώρο της πλατείας και του προαύλιου χώρου της εκκλησίας έπεφταν πολλά βεγγαλικά και ο ίδιος μάλιστα είχε κάνει παρατήρηση σε κάποιους για το λόγο αυτό.
 
Πηγή: lamiareport.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:36