search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:27
MENU CLOSE

Ποιος οίκος μόδας θα σχεδιάσει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ;

10.04.2018 06:38
O ρατσιστής ραδιοφωνικός παραγωγός που απέλυσε το BBC ξεφτιλίζεται: Δεν γνώριζα ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε γεννήσει το μωρό  - Media

 

Ο οίκος μόδας Erdem ίσως να είναι αυτός που θα αναλάβει να σχεδιάσει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ για τον πριγκιπικό γάμο που θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το Diary Directory σε ρεπορτάζ του. Ο πολυτελής οίκος μόδας, που έχει κερδίσει πολλά βραβεία από το βρετανικό Συμβούλιο μόδας, εδρεύει στο Λονδίνο και διευθύνεται από τον Καναδό Σχεδιαστή Ερντέμ Μοράλιογλου και φαίνεται να χαίρει της εκτίμησης της βασιλικής οικογένειας.

Τόσο η Μαρκλ όσο και Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η πριγκίπισσα Ευγενία έχουν κατά καιρούς ντυθεί με ρούχα του διάσημου οίκου μόδας.

Στα άτομα που φέρονται να βρίσκονται σε εγρήγορση για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ είναι και η Σάρα Μπάρτον, δημιουργική διευθύντρια του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν, που δημιούργησε το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία φημολογείται ότι θα δώσει στιλιστικές συμβουλές στην μέλλουσα πριγκίπισσα Μεγκαν.

Πάντως για όλα αυτά δεν υπάρχει κανένας επίσημος σχολιασμός.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:27