search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:26
MENU CLOSE

Ο παρουσιαστής που η Μενεγάκη θέλει να «κλέψει» από τον ΑΝΤ1! (Video | Photo)

10.04.2018 08:52
Έλένη Μενεγάκη από τα... παλιά - Δείτε την παρουσιάστρια 24 χρόνια πριν στη Βενετία (Photo) - Media

 

Αναβρασμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 μετά το Πάσχα, καθώς ο σταθμός καλείται να πάρει πολλές και σημαντικές αποφάσεις μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους ιθύνοντες του καναλιού είναι και η αξιοποίηση των παρουσιαστών του. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος αναμένει τις εξελίξεις όπως και αν θα τοποθετηθεί σε κάποια εκπομπή.

Την ίδια στιγμή, πάντως, η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον παρουσιαστή με τον ίδιο να συζητά την πρόταση…

«Στον ΑΝΤ1 μπορεί να μην αξιοποιούν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, υπάρχει όμως μια μεγάλη παρουσιάστρια που τον θέλει. Όπως έμαθα μέσα στο Πάσχα, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε να είναι στο πλευρό της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο ίδιος το είχε διαψεύσει, όμως, καλά πληροφορημένες πηγές μου είπαν ότι ο Δημήτρης συζήτησε την πρόταση αλλά θέλει να δει τι θα γίνει με τον ΑΝΤ1» ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «φτιάξε καφέ να στα πω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:26