search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:19
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς έμεινε στην εθνική

10.04.2018 09:59
Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς έμεινε στην εθνική - Media

 

Ένα ακόμα περιστατικό το οποίο καταδεικνύει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα λεωφορεία της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, συνέβη πριν από περίπου 3 εβδομάδες.

Λεωφορείο που μετέφερε άνδρες των ΜΑΤ από την Θεσσαλονίκη στην Καβάλα, προκειμένου με πλοίο να μεταβούν στην Χίο, για να αντικαταστήσουν άλλη διμοιρία έμεινε στην Εθνική Οδό, κοντά στα Κερδύλλια.

Στο σημείο έσπευσε εφεδρικό λεωφορείο, ευτυχώς γρήγορα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προλάβουν την τελευταία στιγμή  κυριολεκτικά στιγμή το πλοίο. Ωστόσο η  κωμικοτραγική κατάσταση που έζησαν  οι άνδρες των ΜΑΤ συνεχίστηκε. Όταν έφτασαν στη Χίο το εφεδρικό λεωφορείο που τους μετέφερε χάλασε και αυτό.

Τα οχήματα έχουν επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια με χιλιάδες χιλιόμετρα, λόγω αθλητικών, πολιτικών και άλλων εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει σε τραγική κατάσταση.

“Τα λεωφορείων των διμοιριών της ΔΑΕΘ είναι σε οριακό σημείο. Έχουν υποστεί τεράστια επιβάρυνση από τις μετακινήσεις για αθλητικές, πολιτικές εκδηλώσεις αλλά και του προσφυγικού. Μιλάμε πλέον για σοβαρούς κινδύνους και μπορεί να έχουμε μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Πρέπει άμεσα να τρέξουν οι διαγωνισμοί για την αντικατάσταση των λεωφορείων, καθώς αυτά μεταφέρουν 25 ανθρώπινες ζωές”, τόνισε μιλώντας στο thestival.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαΐρίδης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18