search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:11
MENU CLOSE

Διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας και πρώην Μις Γιανγκ (Photos)

10.04.2018 10:24
Διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας και πρώην Μις Γιανγκ (Photos) - Media

 

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της αντιδημάρχου Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, Σάσας Πατεράκη ( φωτό δεξιά) και δεν άφησαν τίποτα όρθιο.

Η ίδια επέστρεφε με το σύζυγό της και τα παιδιά τους την ώρα που οι δράστες ήταν μέσα και έψαχναν για χρήματα και χρυσαφικά.

«Είμαστε σοκαρισμένοι οικογενειακώς. Ξεκλειδώναμε το σπίτι και οι ληστές ήταν μέσα. Άκουσαν τις φωνές μου, ξεσήκωσα όλη την Αγίου Νεκταρίου και έφυγαν πηδώντας από το μπαλκόνι της κουζίνας» λέει η αντιδήμαρχος.

Η Σάσα Πατεράκη δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, μετά την «επέλαση» των διαρρηκτών.

«Τελικά είμαστε απροστάτευτοι. Από την κλήση μου στη άμεση δράση ήρθαν μετά απο 30 λεπτά. Ήμασταν η δέκατη ληστεία στη περιοχή. Μέχρι στιγμής αναφέρουν οι πηγές ότι ήταν τσιγγάνοι. Είμαστε στο στόμα του λύκου από τότε που έφυγε το αστυνομικό τμήμα από την Τερψιθέα» λέει η Σάσα Πατεράκη, πρώην μοντέλο με διεθνή καριέρα που έχει βγει νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο και είναι πρόεδρος του συλλόγου γυναικών για τον καρκίνο του μαστού «Μαζί».

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, οι διαρρήκτες έκλεψαν 1.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας περίπου 9.000 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:10