search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού – Τι συμβαίνει με Λουτσιάνο

10.04.2018 16:08
Πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού - Τι συμβαίνει με Λουτσιάνο - Media

 

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνουν ότι αύριο θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών, προκειμένου να λήξει η αποχή.

Όπως τονίζουν από το τριφύλλι, αύριο το πρωί (Τετάρτη) θα αρχίσουν οι πληρωμές όλων των ποδοσφαιριστών με την κατάθεση των χρημάτων στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπι τα αποδεικτικά των καταθέσεων θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται, για το 30% του Δεκεμβρίου, ενώ όπως τονίζουν από την ΠΑΕ θα δοθούν και χρήματα στον Λουτσιάνο, βάσει της συμφωνίας που υπάρχει!

Εδώ, βέβαια, υπάρχει και το μεγάλο… μυστήριο, καθώς από την πλευρά του Βραζιλιάνου δεν προκύπτει το παραμικρό για συμφωνία, ενώ ο μάνατζέρ του τονίζει ότι ο πελάτης του θέλει να ισχύσει ότι και για τους υπόλοιπους παίκτες. Όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο και θα δούμε αν με τις πληρωμές, θα οδηγηθούμε σε μια… λήξη συναγερμού και επιστροφή στις προπονήσεις για τους πράσινους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17