search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:25
MENU CLOSE

Συνάντηση του αρχηγού της πολεμικής αεροπορίας με τον Αμερικανό διοικητή των συμμαχικών αεροπορικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ

10.04.2018 16:28
Συνάντηση του αρχηγού της πολεμικής αεροπορίας με τον Αμερικανό διοικητή των συμμαχικών αεροπορικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ - Media

 

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, υποδέχθηκε την Τρίτη στο ΓΕΑ, τον διοικητή της διοίκησης αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων Ευρώπης και Αφρικής [United States Air Forces in Europe (USAFE), Air Forces Africa (AFAFRICA)] και διοικητή των συμμαχικών αεροπορικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, πτέραρχο Τοντ Γουόλτερς, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, ο διοικητής USAFE και AFAFRICA, έγινε ακολούθως δεκτός και από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ενώ κατά τις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:24