search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:48
MENU CLOSE

Οι ενδεκάδες στο Σίτι-Λίβερπουλ, βασικός ο Σαλάχ

10.04.2018 18:21
Οι ενδεκάδες στο Σίτι-Λίβερπουλ, βασικός ο Σαλάχ - Media

 

Καμία έκπληξη δεν περιλαμβάνουν οι επιλογές των Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ για τον αγγλικό εμφύλιο στη ρεβάνς του 3-0 του Άνφιλντ.

Ο Καταλανός τεχνικός αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Λαπόρτ, αφήνοντας στον πάγκο τον Βινσέν Κομπανί. Το ίδιο ισχύει και για τον Κουν Αγουέρο, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμη σε φουλ αγωνιστική δράση.

Στο άλλο στρατόπεδο ο Κλοπ είδε τον Μο Σαλάχ να ξεπερνά πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθανόταν τις προηγούμενες ημέρες για αυτό και τον συμπεριέλαβε στις αρχικές του επιλογές.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαν. Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Μπερνάρντο Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Χεσούς

Στον πάγκο: Μπράβο, Κομπανί, Γκουντογκάν, Αγουέρο, Ντελφ, Ζιντσένκο, Φοντέν

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Τσαμπερλέιν, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Στον πάγκο: Μινιολέ, Κλάιν, Μορένο, Κλαβάν, Σολάνκε, Ινγκς, Γούντμπερν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47