search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:55
MENU CLOSE

Νέα σχέση «βόμβα» για τη σόουμπιζ; (Photos)

10.04.2018 18:23
Νέα σχέση «βόμβα» για τη σόουμπιζ; (Photos) - Media

 

Μπορεί η σούπερ σταρ να ισχυρίζεται ότι είναι μόνη και ότι έχει κόψει και τις ερωτικές επαφές λόγω… μικροβιοφοβίας, ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει στη ζωή της και… καπνός και φωτιά!

Ο λόγος για την Jennifer Lawrence, η οποία μπορεί να χώρισε σχετικά πρόσφατα με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky, ωστόσο οι κακές γλώσσες λένε ότι ήδη βρήκε νέο σύντροφο.

Και το όνομα αυτού, Gene Stupnitsky, 40 ετών, συγγραφέας και παραγωγός, υποψήφιος για πέντε βραβεία Emmy και ιθύνων νους πίσω από την επιτυχημένη σειρά «The Office».

Η Daily Mail συνέλαβε τη Lawrence με τον Stupnitsky να περπατούν μαζί (χαρακτηρίζοντάς τον ως «μυστηριώδη συνοδό»), αν και το Elle εκτίμησε ότι η συνάντησή τους μάλλον είχε επαγγελματικό χαρακτήρα.

Όπως και νά’χει, η συνάντηση έχει εξάψει τα κουτσομπολιά στο Χόλιγουντ, δεδομένου ότι και οι δύο είναι «καυτά ονόματα» και, όπως προαναφέρθηκε, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. ίδωμεν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:54