search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:46
MENU CLOSE

Θρήνος στο Ηράκλειο: Κατέληξε ο πατέρας που έπαθε ανακοπή μπροστά στην οικογένειά του

11.04.2018 08:20
Θρήνος στο Ηράκλειο: Κατέληξε ο πατέρας που έπαθε ανακοπή μπροστά στην οικογένειά του - Media

 

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στις 8 το βράδυ της Τρίτης με έναν 36χρονο πατέρα να παθαίνει ανακοπή την ώρα που οδηγούσε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των παιδιών του στην οδό Μηνά Γεωργιάδη στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretapost, αν και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που μετέβη στο σημείο αμέσως μετά το συμβάν, κατάφερε να τον επαναφέρει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, τελικά ο άτυχος 36χρονος κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν άντεξε και κατέληξε.

Σοκαρισμένοι τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του από την πρώτη στιγμή δε μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη και με φωνές και ουρλιαχτά καλούσαν σε βοήθεια.

Άμεσα κάτοικοι της περιοχής έπσευσαν να τους βοηθήσουν, καλώντας το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Αν και το αυτοκίνητο τους είχε πέσει πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, κανείς από τους επιβαίνοντες δεν υπέστη το παραμικρό τραυματισμό.

Ο άτυχος πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:46