search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:13
MENU CLOSE

Απίστευτο: Της έκανε πρόταση γάμου στον αέρα του Happy Day! (Video)

11.04.2018 10:20
To «καρφί» της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον ΣΚΑΪ – Η δήλωση που θα συζητηθεί - Media

 

Έχει ζήσει πολλές όμορφες στιγμές αλλά και πολλές δυσκολίες έχοντας παραδεχτεί ότι έπασχε από κατάθλιψη και ότι υπήρξε εθισμένος στα ναρκωτικά. Ο λόγος για τον Ερρίκο Πετιλόν που μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” δε δίστασε να κάνει πρόταση γάμου στον αέρα της εκπομπής!

«Ο πραγματικός έρωτας ήρθε τώρα στη ζωή μου. Έχω μια σχέση με τη Σοφία που μπορώ να ζήσω αυτή την κατάσταση. Είναι 42 χρονών, γυμνάστρια, έχει κι εκείνη δύο παιδάκια, δεν συζούμε. Στις σχέσεις μου παλιότερα ήμουν πολύ αλλού. Εκτιμούσα με τους δικούς μου κανόνες. Δεν έχω απατήσει, μόνο όταν η σχέση αυτή είχε τελειώσει. Με έχουν απατήσει και αισθάνθηκα χάλια.

Θα ήθελα αυτή να είναι η τελευταία σχέση που θα έχω. Θα μπορούσα εύκολα να κάνω μαζί της οικογένεια. Δεν της έχω κάνει πρόταση γάμου, να το κάνουμε τηλεοπτικά; Θες να παντρευτούμε, να προχωρήσουμε» είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας άφωνους τους πάντες!

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:10