search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Μάνα και κόρη ανεβάζουν φωτογραφίες στο instagram και ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποια θα πάρει περισσότερα «like» (Photos)

11.04.2018 12:08
Μάνα και κόρη ανεβάζουν φωτογραφίες στο instagram και ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποια θα πάρει περισσότερα «like» (Photos) - Media

 

Η μητέρα, ονομάζεται Τζίνα Ουάρντ και είναι 32 ετών. Η κόρη ονομάζεται Κλοέ και είναι 15 ετών. Και οι δυο τους έχουν πάθει ψύχωση με το διαδίκτυο και ανταγωνίζονται η μια την άλλη ποια θα πάρει περισσότερα like.

Μέχρι στιγμής η κόρη πάντως προηγείται τουλάχιστον στους ακόλουθους, αφού έχει 9600, έναντι 6700 της μητέρας. Το αξιοπερίεργο είναι ότι την μεγάλη ψύχωση την έχει πάθει η μητέρα η οποία πρόσφατα έδωσε 10.000 λίρες στους πλαστικούς χειρουργούς για να τις «διορθώσουν» την εμφάνιση και να βγαίνει ομορφότερη και λαμπερή στις φωτογραφίες.

Μάνα και κόρη που μένουν στο Λέιστερσάιρ, δεν τολμούν να βγουν από το σπίτι ούτε για να πετάξουν τα σκουπίδια στον κάδο, εάν πρώτα δεν έχουν μακιγιαριστεί, σαν σε νυχτερινή έξοδο.

«Το γεγονός ότι η κόρη μου έχει περισσότερους ακόλουθους στο instagram με βοηθάει να προσπαθώ να διατηρηθώ και να δείχνω νέα και όμορφη. Ξέρω ότι πολλοί θα μας επικρίνουν αλλά ειλικρινά εμένα ούτε που με νοιάζει.» λέει η Τζίνα.  

Μάνα και κόρη πριν πέσουν για ύπνο μακιγιάρονται εκ νέου, έτσι ώστε αμέσως μόλις ανοίξουν τα μάτια τους να είναι έτοιμες για σέλφι. Η ψύχωση της Τζίνα επιδεινώνεται από διάφορα σχόλια κάποιων που της λένε πόσο όμορφη είναι και την ρωτούν εάν η Κλοέ είναι αδερφή της.

Η Κλοέ από την άλλη πλευρά που είναι μόλις 15 ετών διαθέτει στο μπουντουάρ της βαφτικά, μάσκαρες και μακιγιάζ που η αξία τους ξεπερνά τις 2000 λίρες. «Η μητέρα μου με ανταγωνίζεται όχι εγώ» λέει και συνεχίζει: «Την μπλοκάρω συνέχεια από το facebook και το instagram και της λέω να συμπεριφερθεί λογικά και να σταματήσει όλο αυτό που κάνει. Να σταματήσει να τραβάει φωτογραφίες και να σκέφτεται ότι είναι η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:38