search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα της Ερέτριας – Τι ψέλλισε ο αδελφοκτόνος (Photos)

11.04.2018 14:00
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα της Ερέτριας - Τι ψέλλισε ο αδελφοκτόνος (Photos) - Media
 
«Ήταν η κακιά η ώρα» ήταν οι λέξεις που ψέλλισε ο 65χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 70χρονο αδελφό του, όταν έβγαινε από την αίθουσα του δικαστηρίου.
 
Το φονικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, στις 4.00, τη στιγμή που ο αδελφός του έφθανε στο σπίτι του, στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας. Ο δράστης μίλησε τηλεφωνικά με τον αδελφό του, τον οποίο ενημέρωσε ότι έρχεται στην Μαγούλα. Ακολούθησε τσακωμός και απειλές. Αμέσως ο 70χρονος μαζί με την γυναίκα του, επειδή φοβήθηκαν για τη ζωή τους μίλησαν με την αστυνομία.
Ο 65χρονος όμως, του είχε στήσει καρτέρι, καλά κρυμμένος πίσω από τους θάμνους. Όταν ο 70χρονος αδελφός του έφτασε έξω από το σπίτι του, τότε τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και τον σκότωσε. Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο σημείο ο γιος του δράστη, ο οποίος ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη για να προλάβει το κακό, αλλά ήταν ήδη αργά. Ήταν αυτός που αφόπλισε τον ίδιο του τον πατέρα μετά το περιστατικό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του δράστη είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετά από παρότρυνση του γιου του, ώστε να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή διαμάχη μεταξύ τους.
Όπως κατήγγειλε, όμως, ο συνήγορος του θύτη, Θανάσης Τάρτης, οι μηνύσεις από την πλευρά του 70χρονου συνεχίζονταν και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες έφτασαν στα χέρια του άλλες δύο και ίσως αυτό να ήταν η αφορμή που όπλισε τα χέρια του 65χρονου. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει ψυχιατρικό ιστορικό και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη.
 
Ο δράστης ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.
 
Πηγή: startv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:55