search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:56
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 2: Αποχώρησε παίκτρια – Την πρόδωσε το κινητό της (Photo)

11.04.2018 14:52
Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 2: Αποχώρησε παίκτρια - Την πρόδωσε το κινητό της (Photo) - Media

 

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 2 καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αποχωρεί μια από τις δημοφιλείς παίκτριες του ριάλιτι χωρίς κανείς να το έχει υποψιαστεί.

Όπως αναφέρεται στο Nassos Blog, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε το ίδιο λάθος με εκείνο που έκανε η Σπυροπουλου λίγο πριν την ανακοίνωση για την αναχώρηση της.

To λάθος ήταν ότι άνοιξε το κινητό τηλέφωνό της και μάλιστα οι ενεργοποιήσεις του Viber και άλλων εφαρμογών έγιναν κοντά στα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Είναι προφανές πώς η πρωταθλήτρια του στίβου είναι εκτός παιχνιδιού εκτός και αν κάποιος δικός της άνθρωπος έχει το κινητό στην Ελλάδα κάτι που θεωρείται απίθανο.
 
Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Δαλάκα είναι ένα από τα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης και παρά τους μικρούς τραυματισμούς της δείχνει να αντέχει.
 
Είναι η πιο δυνατή παίκτρια των Διάσημων και για πολλούς το πείσμα που δείχνει στα αγωνίσματα αλλά και ο ντόμπρος χαρακτήρας της την στέλνουν στον τελικό.
 
Πηγή: Nassos Blog
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:55