search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:46
MENU CLOSE

Ο Σκουτέρης… ρώτησε τον ΠΑΟΚ αν τον εμπιστεύεται – Ένταση με τη δικηγόρο της ΑΕΚ

11.04.2018 16:16
Ο Σκουτέρης… ρώτησε τον ΠΑΟΚ αν τον εμπιστεύεται - Ένταση με τη δικηγόρο της ΑΕΚ - Media

 

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά», ήταν τα λόγια της Έλλης Ρίζου! «Έκρινα ότι έπρεπε να ρωτήσω, γιατί αμφισβητείται η κρίση μου στο πανελλήνιο», η απάντηση του δικαστή.

Μεγάλη ένταση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ -όπου ήταν να εκδικαστεί, στις 18:00, η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το πολυθρύλητο παιχνίδι της Τούμπας, με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε, η Ένωση έχει αιτηθεί την εξαίρεση του Δημήτρη Σκουτέρη, με τους «ασπρόμαυρους», λίγο νωρίτερα, να ζητούν να παραστούν στη συζήτηση για την εξαίρεσή του, όπως και έγινε…

Με την έναρξη της διαδικασίας, ωστόσο, ο δικαστής προχώρησε σε μία κίνηση, που… άναψε φωτιές! Ο κ. Σκουτέρης, λοιπόν, ρώτησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Επειδή έχουν ακουστεί σχόλια για συμπεριφορές μου, θέλω να σας ρωτήσω αν εμπιστεύεστε την κρίση μου. Είναι θέμα τάξης για μένα. Θέλω να έχω τη βεβαιότητα ή όχι αν εμπιστεύεστε την κρίση μου».

Για να λάβει την εξής απάντηση από τον δικηγόρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λάμπρο Μπίρδα: «Είναι αυτονόητο. Η ομάδα μας έδωσε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές. Είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε τον θεσμό».

Με τον κ. Σκουτέρη να ανταπαντά: «Έπρεπε να ρωτήσω, επειδή κυκλοφορεί ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγχομαι»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40