search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:26
MENU CLOSE

Δέθηκε και δολοφονήθηκε; Τι δείχνουν τα σημάδια που βρέθηκαν στα χέρια του άτυχου φοιτητή από τη Κάλυμνο (Photo)

12.04.2018 06:10
Δέθηκε και δολοφονήθηκε; Τι δείχνουν τα σημάδια που βρέθηκαν στα χέρια του άτυχου φοιτητή από τη Κάλυμνο (Photo) - Media

 

Νέα τροπή στο θάνατο του φοιτητή από την Κάλυμνο δίνει μια φωτογραφία από το άψυχο σώμα του που δόθηκε στη δημοσιότητα. Ο αδικοχαμένος Νίκος Χατζηπαύλου, ο φοιτητής από την Κάλυμνο φέρει συμμετρικά σημάδια στα χέρια του, που δείχνουν ότι μάλλον ήταν δεμένος.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του star οι οικείοι του, αποκλείουν το σημάδι αυτό να προέρχεται από τα κομποσκοίνια που φορούσε καθώς -όπως λένε- ήταν εξαιρετικά χαλαρά.  «Το παιδί δέθηκε, χτυπήθηκε, σύρθηκε και εναποτέθηκε. Η σορός του στην πορεία δέθηκε. Είναι ολοκάθαρο, δε μπορεί να αμφισβητηθεί», λέει ο ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

Ο 21χρονος φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου 2017, ενώ ήταν εξαφανισμένος από τις 19 Νοεμβρίου 2017 και εντοπίστηκε από ανήλικο περαστικό, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή για να μαζέψει κλαδιά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25