search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:24
MENU CLOSE

Με απόφαση υπουργικού συμβουλίου η εμπλοκή της Βρετανίας στη Συρία

12.04.2018 06:38
Με απόφαση υπουργικού συμβουλίου η εμπλοκή της Βρετανίας στη Συρία - Media

 

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι αναμένεται να ζητήσει από το υπουργικό της συμβούλιο σήμερα να εγκρίνει την εμπλοκή των ένοπλων δυνάμεων της χώρας στη Συρία.

Στρατιωτική δράση που αναμένεται να αναλάβει η δυτική συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας και ειδικά εναντίον των υποδομών τους για την κατασκευή χημικών όπλων, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.

Η Βρετανία ετοιμάζεται να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις των οποίων θα ηγηθούν οι ΗΠΑ και η Γαλλία, κατά τις πληροφορίες του Σκάι Νιουζ.

Νωρίτερα το δίκτυο της βρετανικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης BBC είχε μεταδώσει πως η Μέι δεν πρόκειται να ζητήσει την έγκριση του βρετανικού κοινοβουλίου για την εμπλοκή των βρετανικών ένοπλων δυνάμεων στα επικείμενα πλήγματα στη Συρία, διότι θέλει να αναληφθεί δράση γρήγορα.

Σημειώνεται ότι όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, βρετανικά υποβρύχια διατάχθηκαν να βρεθούν εντός εμβέλειας πυραύλων με τη Συρία ώστε να είναι σε ετοιμότητα να εξαπολύσουν επιθέσεις ενάντια στο συριακό στρατό οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν το νωρίτερο την Πέμπτη το βράδυ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:24