search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Κρίστιν Ντέιβις: Το ποσό που διέθεσε για το νέο της σπίτι!

12.04.2018 07:30
Το πλαίσιο της επόμενης μέρας - Media

 

Περισσότερα από 5,3 εκατ. δολάρια διέθεσε η Κρίστιν Ντέιβις για να αποκτήσει μία πολυτελή βίλα μεσογειακού στιλ της δεκαετίας του 1980, περικυκλωμένο από γραφικά βουνά και με εκπληκτική θέα στο φαράγγι του Brentwood της Καλιφόρνια.

Η βίλα περιλαμβάνει μία μεγάλη πισίνα, αλλά και βιβλιοθήκη στην οποία δεσπόζει το τζάκι, ντουλάπες αλά Κάρι Μπράντσο στιλ, πέντε κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια.

Το σπίτι περιβάλλεται από κήπους με τροπικά φυτά διαμορφώνοντας ένα εξωτικό και χαλαρωτικό σκηνικό για την ηθοποιό.

Μπροστά από την πισίνα η τηλεοπτική Σάρλοτ Γιορκ έχει τοποθετήσει δύο ξαπλώστρες με απέραντη θέα στο φαράγγι, ενώ το σπίτι διαθέτει και ένα ευρύχωρο εξωτερικό καθιστικό με θέα στην πισίνα.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο του σπιτιού διαθέτει μπαλκόνι με θέα στο φαράγγι και βρίσκεται στον δεύτερο όροφο.

Η ανοιχτή κουζίνα βρίσκεται στο ισόγειο και έχει άμεση πρόσβαση στην τραπεζαρία και το σαλόνι, ενώ δίπλα υπάρχει και μία μικρή βιβλιοθήκη ώστε τα βιβλία μαγειρικής να είναι πρόχειρα προς χρήση. Η κουζίνα χωρίζεται από το υπόλοιπο σπίτι με ένα πάσο που έχει το ρόλο τραπεζιού για το σερβίρισμα του πρωινού.

Τέλος το σπίτι διαθέτει δύο καθιστικά το ένα, που είναι και πιο μικρό, με σκούρα γκρι βελούδινα καθίσματα, τα οποία είναι τοποθετημένα μπροστά στο τζάκι, ενώ το άλλο, που είναι και μεγαλύτερο διαθέτει ανοιχτούς γκρι καναπέδες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:39