search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:11
MENU CLOSE

Little Drummer Girl: Εντυπωσιακές εικόνες από τα γυρίσματα του BBC στο Σούνιο (Photos)

12.04.2018 07:50
Little Drummer Girl: Εντυπωσιακές εικόνες από τα γυρίσματα του BBC στο Σούνιο (Photos) - Media

 

Ξεκίνησαν στο Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο, τα γυρίσματα της παραγωγής του BBC για τη σειρά «Μικρή τυμπανίστρια» του Τζον Λε Καρέ, που θα προβληθεί σε 80 χώρες.

Είχε προηγηθεί το θρίλερ για την παραχώρηση της άδειας από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο καθώς είχε πει αρχικά «όχι» με ψήφους 6 υπέρ και 7 κατά του αιτήματος, καθώς η χρονική έκταση της κινηματογράφησης (από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα), ο μεγάλος αριθμός προσώπων και ο βαρύς εξοπλισμός θα δυσχέραιναν τη λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου σε μια περίοδο αιχμής κατά την οποία καταφτάνουν εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά.

Τελικά η εταιρεία παραγωγής είχε επανέλθει με νέο αίτημα για γυρίσματα από τις 7:00 το πρωί ως τη 1:00 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα τα μέλη του ΚΑΣ να δώσουν τη θετική γνωμοδότησή τους κατά πλειοψηφία.

Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, βρέθηκε στο Σούνιο και αναφερόμενος στην υπερπαραγωγή του BBC είπε ότι «ανοίγεται σιγά σιγά μία βιομηχανία. Είναι ευχάριστες οι ειδήσεις. Ελπίζω να έχω και άλλες. Η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτόν τον τομέα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:11