search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:55
MENU CLOSE

Ψήστης πήγε να σβήσει τα κάρβουνα και τους έριξε… υγρό προσάναμμα – Παραλίγο να καεί ζωντανός (Video)

12.04.2018 11:53
Απίστευτο φαινόμενο: Η φωτιά σαρώνει το πάρκο αλλά αφήνει άθικτο το γρασίδι και τα δέντρα (Video) - Media

 

Ή είσαι μερακλής και καλός ψήστης, ή καλύτερα να μην επιχειρείς να ασχοληθείς με το «άθλημα». Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον πρωταγωνιστή του περιστατικού που θα διαβάσετε και το οποίο διαδραματίστηκε στο Σίδνει της Αυστραλίας.

Ο ψήστης λοιπόν μόλις είχε τελειώσει το μπάρμπεκιου για ένα πάρτι που διοργάνωσε ο ίδιος. Πήγαινε από παρέα σε παρέα στην αυλή του σπιτιού του και ρωτούσε τους πάντες εάν ήταν ευχαριστημένοι με το φαγητό και κυρίως με το κρέας που ο ίδιος με τα χεράκια του είχε ψήσει στα κάρβουνα.

Στη συνέχεια με περίσσια άνεση άρπαξε ένα κουβά που προφανώς νόμιζε ότι είχε νερό και κατευθύνθηκε να σβήσει τα αναμμένα κάρβουνα. Μοιραίο λάθος. Ο μπλε κουβάς δεν περιείχε νερό, αλλά υγρό προσάναμμα για τα κάρβουνα.

Φτάνει δίπλα στο μπάρμπεκιου και ρίχνει το περιεχόμενο του κουβά στη φωτιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το υγρό προσάναμμα ανεφλέγη και πυρωμένα κάρβουνα μαζί με φωτιά τον τύλιξαν ολόκληρο.

Δημιουργήθηκε μια μικρή έκρηξη η οποία τον πέταξε κάποια μέτρα προς τα πίσω, έκαψε το δέρμα του, τα μαλλιά και τα ρούχα του. Ο άνδρας παραλίγο να πεθάνει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52