25/09/2020 22:19:52

Δεν εμφανίστηκε μέλος του Διαιτητικού, αναβλήθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Δεν εμφανίστηκε μέλος του Διαιτητικού, αναβλήθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με ΑΕΚ - Media

 

Όλα τα ρεκόρ χρονικής καθυστέρησης απειλεί να σπάσει η τελεσίδικη κρίση για την υπόθεση του Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Μετά τις συνεχείς αναβολές στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση του Ολυμπιακού για την αφαίρεση βαθμών που του έχει επιβληθεί κωλυσιεργεί και σε τρίτο βαθμό.

Παρόλο που η εκδίκαση της έφεσης ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ένα εκ των μελών του δεν παρουσιάστηκε (χωρίς μάλιστα να έχει ειδοποιήσει γι’ αυτό).

Έτσι λοιπόν, το δικαστήριο έδωσε αναβολή για την επόμενη Τετάρτη, 18 Απριλίου (ενώ θα μπορούσε να δώσει απλώς για αύριο), με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, Λίβα και Δημακόπουλο να αποχωρούν ευχόμενοι «να μην έχει πάθει κάτι σοβαρό ο άνθρωπος».

Κατά συνέπεια, την ημέρα που θα εκδικαστεί η υπόθεση θα έχουν συμπληρωθεί 2,5 μήνες από την ημέρα που διεξήχθη το Ολυμπιακός-ΑΕΚ (4 Φεβρουαρίου), ενώ θα χρειαστεί ενδεχομένως κι άλλη αναμονή, αφού δεν είναι απαραίτητο ότι θα εκδοθεί την ίδια μέρα η απόφαση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.