search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:46
MENU CLOSE

«Bόμβα» από Ισραήλ για Παναθηναϊκό: «Προπονητές της Ευρωλίγκας ζητάνε να περάσει η Ρεάλ απευθείας στο F4»!

12.04.2018 19:04
Δήλωση Γιαννακόπουλου μετά την επίθεση στο σπίτι του: Παναθηναϊκέ μου αντίο και καλή τύχη - Media

 

Άνευ αγώνων στα playoffs θα πρέπει να προκριθεί η Ρεάλ στο Final Four της Ευρωλίγκας, μετά την απόφαση αποχώρησης του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν GM και προπονητές ομάδων.

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος μετέφερε, μέσω Twitter, την πληροφορία πως αρκετοί τζένεραλ μάνατζερ και προπονητές ομάδων της Ευρωλίγκας υποστηρίζουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να προκριθεί απευθείας στο Final Four, χωρίς να δώσει τη σειρά στα playoffs με τον Παναθηναϊκό, ύστερα από την απόφαση του τελευταίου να συμμετέχει στις διοργανώσεις της FIBA, την επόμενη σεζόν.

«Ακούω ότι αρκετοί τζένεραλ μάνατζερ και προπονητές της Ευρωλίγκας, μετά την απόφαση για αποχώρηση του Παναθηναϊκού για τη FIBA, θεωρούν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να προκριθεί στο Final Four χωρίς δώσει αγώνες στη σειρά των playoffs», ήταν το «τιτίβισμα» του Ισραηλινού δημοσιογράφου, ο οποίος συνδυάζει την πληροφορία του με μία δημοσκόπηση.

Πηγή: sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36