search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Εγκατέλειψε το παλάτι του ο Άσαντ υπό τον φόβο χτυπήματος – Οχυρώθηκε σε ρωσική αεροπορική βάση

13.04.2018 07:17
Εγκατέλειψε το παλάτι του ο Άσαντ υπό τον φόβο χτυπήματος - Οχυρώθηκε σε ρωσική αεροπορική βάση - Media

Καταφύγιο στη ρωσική αεροπορική βάση Χμέιμιμ φέρεται να βρήκε ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ, λόγω των επικείμενων (;) αμερικανικών πυραυλικών επιθέσεων.
 

 

Καταφύγιο στη ρωσική αεροπορική βάση Χμέιμιμ φέρεται να βρήκε ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ, λόγω των επικείμενων (;) αμερικανικών πυραυλικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Baghdad Post, ο πρόεδρος της Συρίας βρίσκεται οχυρωμένος σ’ ένα δωμάτιο χωρίς την παρουσία άλλων Σύρωμ αξιωματούχων.

Ο Άσαντ εθεάθη να εγκαταλείπει το προεδρικό μέγαρο στη Δαμασκό συνοδευόμενος από ρωσικές στρατιωτικές μονάδες.

«Τρομοκράτες της Χεζμπολά εγκατέλειψαν επίσης τις θέσεις τους στην αεροπορική βάση Τίγιας στη Χομς της Συρίας αναμένοντας μια επικείμενη αμερικανική επίθεση», γράφει η Baghdad Post.

Εάν ο Άσαν βρίσκεται οχυρωμένος στην ρωσική βάση, το κενό διακυβέρνησης καλύπτεται πιθανότατα από Ρώσους και Ιρανούς αξιωματούχους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39