search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:08
MENU CLOSE

Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του: Θα ήθελα να τον δω έστω για ένα λεπτό! (Video)

13.04.2018 07:44
Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του: Θα ήθελα να τον δω έστω για ένα λεπτό! (Video) - Media

 

Ο χαμός του πατέρα του θα είναι πάντα μια βαθιά πληγή που θα τον πονά και δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ. Ο λόγος για τον Γιάννη Βαρδή που μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” εξέφρασε την βαθιά θλίψη για την απώλεια του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή από τη ζωή του, όπως και τη μεγάλη του ανάγκη να μπορούσε να τον δει έστω και για ένα λεπτό.

«Αν είχα ένα λεπτό, θα ήθελα να ξαναδώ τον πατέρα μου» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στην τελευταία σύντροφο του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και ούτε πρόκειται να υπάρξει και στο μέλλον.

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε ότι ένα ακόμα παιδάκι είναι στα σχέδια με τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά: «Έχουμε κουβεντιάσει με τη Νατάσα να κάνουμε και ένα δεύτερο παιδάκι, ένα αγοράκι που να τον λένε Αντώνη…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15