search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:37
MENU CLOSE

Η Ρέιτσελ Ρόι κεντρική σχεδιάστρια στην Εβδομάδα Μόδας του Μέμφις

13.04.2018 11:54
Η Ρέιτσελ Ρόι κεντρική σχεδιάστρια στην Εβδομάδα Μόδας του Μέμφις - Media

 

Η Ρέιτσελ Ρόι είναι επικεφαλής σχεδιάστρια στην 7η Εβδομάδα Μόδας του Μέμφις, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου.

Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια από την Καλιφόρνια θα παρουσιάσει τη συλλογή της για την Άνοιξη 2018 στην πασαρέλα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Ρέιτσελ Ρόι θα έχει τον ρόλο της οικοδέσποινας και θα συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις. Χθες παρουσίασε την εκδήλωση «Fashion Night Out» και trunk show και οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα ρούχα των κολεξιόν που φορούσαν τα μοντέλα, στο pop up κατάστημά της, RACHEL Rachel Roy.

Σήμερα θα είναι επίτιμη προσκεκλημένη σε ένα γεύμα για influencers και θα συμμετάσχει σε ένα Q & A με την Άμπι Φίλιπς δημιουργό της Εβδομάδας Μόδας του Μέμφις, στο Memphis Country Club.

«Μου αρέσει να παντρεύω τις σύγχρονες επιρροές με ιστορικές αναφορές, να αναμιγνύω την πολυτέλεια με την απλότητα, το παλιό με το νέο και να βρίσκω την αρμονία σε διαφορετικές πηγές έμπνευσης. Για μένα, ο σχεδιασμός είναι αφήγηση και η άνοιξη είναι πάντα μια νέα εκκίνηση γεμάτη ενέργεια» ανέφερε η σχεδιάστρια στο WWD.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29