search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Και όμως αυτή η γυναίκα είναι… γιαγιά – Ζηλεύουν οι 18αρες και …στραβολαιμιάζουν οι άνδρες (Video/Photos)

13.04.2018 12:01
Και όμως αυτή η γυναίκα είναι… γιαγιά – Ζηλεύουν οι 18αρες και …στραβολαιμιάζουν οι άνδρες  (Video/Photos) - Media

 

Μπορεί να είναι ίσως η ομορφότερη (εμφανισιακά) και η πιο καλοστεκούμενη γιαγιά του κόσμου. Είναι μόλις 47 ετών και το κορμί της προκαλεί πανικό στον ανδρικό πληθυσμό. Η ίδια λέει ότι ποτέ της δεν έκανε μπότοξ και ότι το δέρμα της είναι από φυσικού του.

Είναι ξανθιά, με ωραίο πρόσωπο και απίστευτο κορμί. Από όπου περάσει οι άνδρες στρίβουν τον λαιμό τους και τη χαζεύουν μέχρι να χαθεί από το οπτικό τους πεδίο. Στραβολαιμιάζουν στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη τα ακούνε από τις συνοδούς των. Η Τζίνα Στιούαρτ από την Αυστραλία που φέτος έκλεισε τα 47, έχει 4 παιδιά ηλικίας 27, 25, 23 και 4 ετών και έχει και μια εγγονή ηλικίας 10 μηνών.

Με κάθε φωτογραφία της που ανεβάζει στο instagram, γίνεται ένας μικρός χαμός ανάμεσα στους 40.000 και πλέον, ακολούθους της. Η Τζίνα έχει λάβει μέρος στον διαγωνισμό του Αυστραλιανού περιοδικού Maxim για τη «γυναίκα της χρονιάς» και έχει υποσκελίσει γυναίκες μικρότερης ηλικίας από τις 835 που ήταν αρχικά οι συμμετέχουσες. Είναι πλέον μια από τις υποψήφιες για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού.

Η Τζίνα παραδέχεται ότι η μοναδική παρέμβαση που έχει κάνει στο κορμί της είναι στο στήθος της και όλα τα άλλα επάνω της (χείλια, γλουτοί, μπράτσα) είναι 100% φυσικά. «Θέλω να εμπνεύσω τις γυναίκες και να τους πω ότι είναι όμορφες όπως είναι. Όσο λιγότερες επεμβάσεις τόσο περισσότερο νέες θα δείχνουν)

Η Τζίνα θέλει να κερδίσει την πρώτη θέση και να φωτογραφηθεί ημίγυμνη για το περιοδικό ενώ το χρηματικό έπαθλο των 10.000 δολαρίων θα το δωρίσει σε 30χρονο φίλο της ο οποίος έπαθε πρόσφατα εγκεφαλικό. Φήμες στην Αυστραλία λένε ότι είναι ετεροθαλής αδερφή του βραβευμένου ηθοποιού Άαρον Τζέφρι από τη Νέα Ζηλανδία. Σε ερώτηση εάν μπορούσε να αλλάξει κάτι στον κόσμο για μια μέρα, ποιο θα ήταν αυτό, η «σούπερ γιαγιά» απαντά αφοπλιστικά: «Οι σοκολάτες, το φυστικοβούτυρο και η Νουτέλα να είχαν μηδέν θερμίδες»…

Η Τζίνα Στιούαρτ δεν είναι παντρεμένη 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:49