search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Πατέρας εκσφενδονίζει από την ταράτσα την 6 μηνών κόρη του – Την έσωσε αστυνομικός που βρισκόταν από κάτω (Photos)

13.04.2018 12:35
Πατέρας εκσφενδονίζει από την ταράτσα την 6 μηνών κόρη του – Την έσωσε αστυνομικός που βρισκόταν από κάτω (Photos) - Media

 

Η περιοχή του δήμου Κουαντέσι κοντά στο Πορτ Ελίζαμπεθ της Νότιας Αφρικής, μυρίζει μπαρούτι. Οι αρχές προκειμένου να υλοποιήσουν ένα οικιστικό σχέδιο, γκρεμίζουν εκατοντάδες καλύβες από ελενίτες που οι άνθρωποι εκεί χρησιμοποιούν σαν σπίτια.

Όταν οι μπουλντόζες έφτασαν μπροστά στην καλύβα ενός 38χρονου εκείνος ανέβηκε στην ταράτσα και ταμπουρώθηκε εκεί για να μην επιτρέψει να γίνει η κατεδάφιση. Μαζί του είχε πάρει και την 6 μηνών κορούλα του. Από τις διπλανές καλύβες είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της περιοχής και έριχνα τούβλα και σκουπίδια στους αστυνομικούς.

Σε λίγη ώρα αστυνομικές δυνάμεις έζωσαν την καλύβα. Λίγο πριν γίνει η επιχείρηση για να ακινητοποιηθεί ο άνδρας και να τον κατεβάσουν κάτω, εκείνος πήρε την κορούλα του στα χέρια του και την εκσφενδόνισε από την ταράτσα.

Ο τραυματισμός του παιδιού ή ακόμη χειρότερα ο θανάσιμος τραυματισμός του από τέτοιο ύψος ήταν σίγουρος, ένα δεν βρισκόταν ακριβώς από κάτω ένας άλλος αστυνομικός ο οποίος εκτινάχθηκε σαν τερματοφύλακας και έπιασε το κοριτσάκι στον αέρα πριν εκείνο χτυπήσει το έδαφος.

Το ανατριχιαστικό στην υπόθεση είναι πως στις γύρω καλύβες είχαν ανέβει άλλοι άνθρωποι και προέτρεπαν τον πατέρα φωνάζοντας του: «Ρίξε, ρίξε». Ο πατέρας συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το σπίτι του και τώρα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Μέχρι το τέλος εκείνης της ημέρας οι μπουλντόζες είχαν γκρεμίσει 90 παραπήγματα.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21