search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07
MENU CLOSE

Προαναγγελία αποχώρησης από Ουζουνίδη

13.04.2018 16:43
Προαναγγελία αποχώρησης από Ουζουνίδη - Media

 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό αν δεν αλλάξουν τα πράγματα στο σύλλογο. Πάντως δεν έκρυψε πως παρά τις δυσκολίες που μπορεί να γίνουν ακόμη μεγαλύτερες αισιοδοξεί ότι οι «πράσινοι» θα ξαναβρούν το δρόμο τους.

Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του για νίκη στον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή στη Λεωφόρο, ενώ ζήτησε και τη βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στη Nova για:

-το -3 για την υπόθεση Βέμερ: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά και πάλι δεν είμαι σύμφωνος με την αφαίρεση βαθμών στην αρχή της χρονιάς. Οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται, δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε. Συνηθίσαμε… Οι -3 δεν είναι ό,τι καλύτερο, θέλω να πιστεύω πως η διοίκηση θα τακτοποιήσει την εκκρεμότητα για να μην έχουμε περισσότερα προβλήματα.

-το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Εμείς είμαστε περαστικοί, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και θα προχωρήσει με μας ή χωρίς εμάς. Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να βρεθεί μια λύση και να παρθούν αποφάσεις που θα εξασφαλίζουν το μέλλον. Η επόμενη μέρα μπορεί να μην φαίνεται καλή, αλλά θέλω να πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα βρεθεί μια λύση και ο σύλλογος θα επανέλθει σε υψηλό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται, μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, αλλά θα τον βρει το δρόμο του. Είναι τεράστιος σύλλογος για να μην επανέλθει».

-το αν μπορεί να παραμείνει με την υπάρχουσα κατάσταση: «Τα προβλήματα επηρεάζουν τους παίκτες μου. Η θέση μας δεν αντιπροσωπεύει τον Παναθηναϊκό, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα δεν νομίζω ότι πολλοί από μας θα μείνουν. Δεν μπορεί να συνεχιστεί μια τέτοια συνεργασία. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα χρειαστεί να ληφθούν ακόμη πιο σκληρά οικονομικά μέτρα. Το σημαντικό είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα δούμε μετά τι είναι καλύτερο για την καριέρα μας. Όσοι είμαστε εδώ προσπαθούμε για το καλύτερο για την ομάδα, αλλά όταν τελειώσει η σεζόν θα πρέπει να δούμε τι είναι καλύτερο για μας».

-την εκτίμηση του κόσμου για την προσπάθεια που κάνει: «Όταν είσαι σε ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό πρέπει να κοιτάς τον βαθμολογικό πίνακα, αλλά με τις συνθήκες που υπήρχαν μέσα στη χρονιά είναι δύσκολο. Το να βιώνεις αυτή την καθημερινότητα δεν είναι εύκολο. Όλοι προσπαθούμε να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο. Όχι μόνο εγώ, αλλά και τα παιδιά και οι υπάλληλοι έχουν βάλει πλάτη. Με ευχαριστεί αν ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που έχω κάνει, αλλά όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό δεν ήρθα με αυτόν τον στόχο, αλλά με διαφορετικούς. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να κρατήσω την ομάδα και τα παιδιά όσο μπορώ. Δεν είναι μόνο η αναγνώριση του κόσμου, χρειάζονται κι άλλα πράγματα».

-το αν σκέφτηκε να φύγει πριν το τέλος της σεζόν: «Δεν θεώρησα έντιμο να φύγω τώρα με όλα όσα έχουν γίνει. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα γραφτούν και θα ακουστούν πολλά. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Υπήρχε πριν λίγο καιρό, αλλά δεν θέλω να το προχωρήσουμε. Το θέμα είναι να κλείσουμε τη σεζόν».

-το ματς με τον Ατρόμητο: «Η πρώτη σκέψη είναι να μοιράσω το χρόνο συμμετοχής των παικτών που προέρχονται από αποχή. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που είναι πολύ καλή όταν βρίσκει χώρους, αλλά θέλω να πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έχει μια πολύ καλή ομάδα, με παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και στόχους και το ατομικό βγαίνει στη συνολική εικόνα. Έχουν παίκτες που έχουν ξεχωρίσει ατομικά. Για να βρίσκεται στη θέση αυτή είναι άξια σαν ομάδα κι έχει έναν άξιο προπονητή».

-το αν ο Δώνης θα παραμείνει φορ: «Νομίζω ότι εκεί αποδίδει καλύτερα. Μπορεί να μην έχει ιδανικά στοιχεία για τη θέση, αλλά είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, που καλύπτει τις αδυναμίες του με το μυαλό του. Δεν είναι μόνο τα γκολ σε αυτή τη θέση. Δεν με προβληματίζει αυτή τη στιγμή να τον αλλάξω θέση».

-το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Θέλω ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει. Στα δύσκολα πρέπει να είναι όλοι εκεί και σε ένα καλό κλίμα να βοηθήσει τα παιδιά. Χρειάζονται το χειροκρότημά τους για να τελειώσουμε μια πολύ κακή χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07