search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:36
MENU CLOSE

Ελένη Γερασιμίδου: Με τον Λαζόπουλο δεν ανταλλάξαμε κουβέντα…

13.04.2018 17:18
Ελένη Γερασιμίδου: Με τον Λαζόπουλο δεν ανταλλάξαμε κουβέντα... - Media
 
Επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες με τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» και όπως η ίδια λέει, ήταν και είναι μια σειρά που της αρέσει πολύ.
 
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τις σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και για το πώς προέκυψε η συνεργασία, στο περιοδικό «Λοιπόν».
 
Αποκαταστάθηκε η σχέση σας;
Δεν είχε χαλάσει ποτέ. Με τον Λάκη δεν ανταλλάξαμε καμία κουβέντα, δεν μαλώσαμε ποτέ. Είπα αυτό που έπρεπε και που όφειλα να πω για τη συμμετοχή μου στο «Αλ Τσαντίρι» και γιατί δεν συνεχίστηκε. Αυτό συνέβη για διάφορους λόγους, έτσι δεν μπορούσε να συνεχιστεί, γιατί υπήρχε πολιτικό πρόβλημα, από τη θέση μου ως βουλευτή και ως ατόμου. Ηταν υπερβολική η επίθεση στο ΚΚΕ, αυτό ήταν κατά τη γνώμη μου, ούτε μαλώσαμε ούτε τίποτα»
 
Πώς ξαναβρεθήκατε με τον Λάκη Λαζόπουλο;
Ειδωθήκαμε και μιλήσαμε στην κηδεία του αγαπημένου μας Στάθη Ψάλτη, αγκαλιαστήκαμε, τα είπαμε, με κάλεσε και στο θέατρο. Με είχε καλέσει και για συνεργασία στο θέατρο, αλλά εγώ λόγω του, «Από κοινού», δεν μπορώ να πάω άλλου. Έχω αρνηθεί κι άλλες τέτοιες προτάσεις και μάλιστα πολύ καλές.
 
Πήγα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασής του και μόλις μου είπε για τους «Μήτσους», είπα: «Ευχαρίστως, ναι». Είναι μια σειρά που μου άρεσε πολύ, δεν είναι και τόσο σύνηθες να παίζεις σε πολύ καλά πράγματα. Δεν σταμάτησε να υπάρχει μεταξύ έμενα και του Λάκη η αγάπη. Μπορεί να μη βλεπόμαστε συνέχεια, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι, γιατί δεν είμαστε κολλητοί, αλλά, όταν παίζουμε μαζί, είμαστε απ’ όλα. Ο κόσμος νοστάλγησε τη σειρά και την περίμενε με αγωνία».
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:35