search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:54
MENU CLOSE

Κρήτη: Τοπίο… στην ομίχλη και ακυρώσεις πτήσεων

14.04.2018 07:26
Φονικό στην Κρήτη: Η τραγική μαρτυρία της μάνας - «Σκότωσες το παιδί μας;» (Video) - Media

 

Τοπίο…στην ομίχλη θυμίζουν αρκετές περιοχές του νομού Ηρακλείου το πρωί του Σαββάτου, καθώς ένα τεράστιο πέπλο ομίχλης και υγρασίας έχει σκεπάσει τον Ηρακλειώτικο ουρανό.

Η ορατότητα είναι σχεδόν μηδενική και οι ακτίνες του ήλιου προσπαθούν μετά βίας να ξετρυπώσουν μέσα από την πυκνή ομίχλη που έχει σκεπάσει την πόλη.

Τόσο στο κέντρο του Ηρακλείου όσο και στα προάστια του οι κάτοικοι ξύπνησαν, αντικρίζοντας ένα καθόλα παράξενο σκηνικό, βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία.

Οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, καθώς υπάρχει μεγάλη έλλειψη ορατότητας,  ενώ λόγω της ομίχλης ακυρώθηκαν πτήσεις προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης” και τη Σητεία από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:52