search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:21
MENU CLOSE

Πισώπλατη μαχαιριά Ερντογάν σε Πούτιν: Οι υπεύθυνοι για την επίθεση με χημικά στην Ντούμα θα πληρώσουν

14.04.2018 09:14
Οι μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν δολοφονική επίθεση κατά του Ερντογάν στο Σαράγεβο - Media

 

«Θα ήταν αδιανόητο να μην απαντήσουμε στο συριακό καθεστώς», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν. 

Όπως μεταδίδουν τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο στενός συνεργάτης του Ερντογάν κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να συσπειρωθεί ενάντια στο καθεστώς του Σύριου προέδρου Άσαντ με αφορμή τη φερόμενη επίθεση με χημικά στην πόλη Ντούμα.

«Αυτοί που ευθύνονται για την επίθεση με χημικά στην Ντούμα θα πληρώσουν το τίμημα», υπογράμμισε ο Καλίν στη δήλωσή του και συμπλήρωσε: «Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τη διεθνή κοινότητα να αναλάβει πολιτική δράση προκειμένου να σταματήσουν οι θάνατοι από τα συμβατικά και χημικά όπλα». 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ, η Τουρκία είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τα αμερικανικά, βρετανικά και γαλλικά πλήγματα στη Συρία, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN Turk ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP Μαχίρ Ουνάλ.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20