search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Δίκη Μπιλ Κόσμπι: Με νάρκωσε και με βίαζε ο «αγαπημένος μπαμπάς της Αμερικής»

14.04.2018 09:58
Σε δίκη παραπέμφθηκαν οι κτηνοτρόφοι για το γλέντι στο Βελεστίνο - Media

 

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της Τζάνις Ντίκινσον ενώπιον των δικαστών και εναντίον του Αμερικανού κωμικού ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι, που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος δεκάδων γυναικών.

Η Τζάνις Ντίκινσον, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, μία από τις πρώτες γυναίκες που στράφηκαν εναντίον του «αγαπημένου μπαμπά της Αμερικής» μιλώντας στους ενόρκους περιέγραψε ότι το 1982, ο Κόσμπι τη νάρκωσε και τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή της λίμνης Ταχόε.

Όπως είπε στο δικαστήριο, γνώρισε στον Κόσμπι όταν εκείνος επικοινώνησε με τον μάνατζέρ της προκειμένου να τη βοηθήσει να επεκτείνει την καριέρα της. Το πρώην μοντέλο ήταν τότε 27 ετών.

Αφού συναντήθηκαν αρχικά στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, όπου της έδωσε έναν οδηγό υποκριτικής, στη συνέχεια την εντόπισε στο Μπαλί όπου είχε πάει για δουλειά ως μοντέλο και της ζήτησε να συναντηθούν στη λίμνη Ταχόε για να συζητήσουν περισσότερο για την καριέρα της.

Ο δημοφιλής κωμικός τη συμβούλεψε να πάρει ένα χάπι για «τους πόνους περιόδου». Στην πραγματικότητα όμως αυτό που της έδωσε την ακινητοποίησε προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Όταν συνήλθε την επόμενη μέρα πονούσαν τα γεννητικά της όργανα και υπήρχε σπέρμα ανάμεσα στα πόδια της.

Προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον Κόσμπι, αλλά αυτός της έλεγε ότι ήταν τρελή.

Αν και περισσότερες από 50 γυναίκες έχουν καταγγείλει πλέον τον Κόσμπι, οι υποθέσεις έχουν παραγραφεί με το πέρασμα του χρόνου, με τη μία που μπορεί να ακόμη να διωχθεί να είναι αυτή της Άντρεα Κόνσταντ, που θα εμφανισθεί τις επόμενες ώρες στο δικαστήριο.

Η Κόνσταντ έχει καταγγείλει ότι ο Κόσμπι τη νάρκωσε και της επιτέθηκε στο σπίτι του, κοντά στη Φιλαδέλφεια, το 20014, η πρώτη δίκη όμως έληξε χωρίς ετυμηγορία, καθώς οι ένορκοι δε μπορούσαν να καταλήξουν.

Ο Κόσμπι, η νομική ομάδα του οποίου κατηγόρησε την Κόνσταντ ότι τον παγίδευσε για να του αποσπάσει χρήματα, πλήρωσε το 2006 3,4 εκατομμύρια δολάρια στην αστική αγωγή που κατέθεσε εναντίον του το θύμα.

Πηγή: tvxs.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15